miercuri, 10 martie 2010

AJUTATI-O PE ALEXANDRA !




DONEAZA PENTRU ALEXANDRA COMANICI BOLNAVA DE LEUCEMIE



" Alexandra s-a nascut pe 21 februarie 1986 la Ploiesti in familia unor ingineri, fiind un copil mult dorit si asteptat timp de 7 ani dupa nasterea singurei sale surori.

Decizia de a urma cursurile unei facultati de medicina umana sau veterinara si-a schimbat-o in ultimul moment cand si-a dat seama ca ar fi mult prea greu de suportat suferinta celor dragi ei , asa ca a ales stomatologia. Acum doi ani l-a intalnit pe cel care -i va fi alaturi si la bine si la greu, Bogdan. Era foarte fericita alaturi de el si nu o data afirma fara retineri ca el este cel care a invatat-o sa iubesti cu adevarat si alaturi de care se simte iubita, valoroasa si in siguranta. Planificasera sa se logodeasca de sarbatori, mai exact de Craciun in 2009, cand vestea cumplita a bolii Alexandrei i-a lasat fara cuvinte pe toti.

Bogdan a facut un gest demn de respectul tuturor. S-au logodit in spital la doua saptamani de la disgnostic. De parca boala nu ar fi fost de ajuns la scurt timp a mai venit o veste rea : Alexandra si Livia, sora ei desi seamna foarte bine fizic si au acelasi grup sangvin nu sunt compatibile genetic. Aceasta inseamna ca cea mai buna varianta terapeutica pentru ea, transpalntul de celule stem, nu se poate face de ala sora ei.

Singura solutie a ramas transplantul de la un donator neinrudit cu care printr-un mare noroc ar putea fi compatibila.


In acest moment Alexandra este internata intr-o clinica de specialitate din Italia unde asteapta gasirea unui om care sa-i "semene" genetic. Este optimista, increzatoare in sansa ei si intr-o soarta care sa fie de partea ei.

Desi sub o terapie citostatica foarte agresiva pentru corpul ei, privirea ii este vesela si ochii jucausi asa cum au fost intotdeauna."

http://www.alexandra-comanici.ro/


Conturile unde se pot face donatii sunt:

LEI: RO29BTRL02701201554077XX

EUR: RO75BTRL02704201554077XX

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele COMANICI ALEXANDRA OFELIA.

Va rugam precizati ca suma depusa reprezinta DONATIE.

DONEAZA 2 EURO PENTRU ALEXANDRA !

Apeleaza 0900900530 in reteaua Romtelecom.

In perioada 15.02.-15.03.2010 trimite un SMS la 858.

Numar apelabil Vodafone, Orange, Cosmote.

Pentru noi poate fi putin 2 euro.... in schimb Alexandrei ii poate salva viata !!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu